350 TL ve Üzeri Alışverişlerde Kargo Ücretsiz

Bitkisel Küp Çay Nedir ?

10-09-2021 17:19
Bitkisel Küp Çay Nedir ?

Tamamen doğal olan ve el değmeden üretilen Yeni nesil bitki çayları diğer çaylardan ayıran özellikler nelerdir ?

Küp çayı diğer çaylardan ayıran bir çok özellik bulunmakta bu yüzdende ‘’Yeni Nesil Çay’’ olarak tanımlanmakta . Yeni Nesil Bitkisel küp çayı diğer çaylardan ayıran başlıca faktörlerden bir tanesi kesinlikle pratikliğidir. Çay içmek istediğimiz zaman öncelikle demlenmesini beklememiz gerekir fakat bir çay bardağı sıcak su içerisine atılacak iki adet bitkisel küp çay ile artık saatlerce beklememiz gerekmiyor ve çayımız on saniye içerisinde içime hazır hale geliyor ayrıca atık bırakmayarak Sallama çay poşetleri gibi ne vücüdumuza ne de doğaya zarar vermiyor.

Peki hem hazırlanışı bu kadar pratik hem de doğalsa Bitkisel Küp Çayların sırrı nedir ?

Özenle şeçilmiş bitkiler yetkin ve akredite kuruluşlar tarafından test edilip onaylandıktan sonra işlem görerek toz haline getirilir ardından bitkisel karışım hazırlanır ve tekrardan işlenerek küp haline getirilir bu aşamalar esnasında hiç bir katkı maddesi ürüne ilave edilmez ve doğallığı tamamen korunur. Bitkisel karışımların içeriği zencefil,karanfil,ıhlamur,tarçın,limon kabuğu,karabiber,havlıcan, kuru nane,melisa yaprağı,hibüsküs,kuru okaliptus yaprağı,zerdeçal gibi bir çok mucizevi ve şifalı bitkiden oluşur, lezzetide doğallığından gelir, Gluten ve laktoz içermez.

Bitkisel küp çay türleri nelerdir?

Atom çayı başta olmak üzere Nane Limon çayı, propolisli zencefil çayı, melisa çayı, ıhlamur çayı, kuşburnu çayı ve kaynar çayı ile toplamda yedi çeşit Bitkisel küp çay vardır bu çeşitlilik özenle arttırılmaya devam etmektedir.

Yanınızda kolaylıkla bulundurabileceğiniz iki adet küp Bitki çayları ile evde, okulda, is yerinizde ve bir çok alanda küçük bir termos ya da ulaşabileceğiniz bir bardak sıcak suyun olduğu her yerde rahatlıkla içebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.